Tentoonstelling '60 jaar in beeld'

Vanaf maandag 2 september is er een tentoonstelling te bewonderen in het gemeentehuis in Odijk. De tentoonstelling '60 jaar in beeld' geeft een overzicht van de 60-jarige geschiedenis van onze gemeente. In verschillende thema's nemen we u mee naar  belangrijke momenten uit het heden en verleden.

Naast deze beelden worden de 20 geselecteerde foto's van de fotowedstrijd tentoongesteld.  Daarnaast blikken we 60 jaar vooruit. De 20 winnende tekeningen van de tekenwedstrijd krijgen namelijk ook een mooie plek in de tentoonstelling. Met deze tekeningen vertellen basisschoolkinderen uit Bunnik, Odijk en Werkhoven ons hoe de gemeente er over 60 jaar misschien uitziet.

De tentoonstelling '60 jaar in beeld' is te zien van maandag 2 september tot en met vrijdag 13 september. U kunt de tentoonstelling bekijken tijdens de reguliere openingstijden van het gemeentehuis.

Feestelijke opening

Wilt u als eerste de tentoonstelling bekijken? Zet dan maandag 2 september in uw agenda. Die dag wordt de tentoonstelling om ... feestelijk geopend door burgemeester Ruud van Bennekom. Hopelijk tot dan!