Over deze site

Dit is de officiƫle website van de gemeente Bunnik. De gemeente Bunnik is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website.

De gemeentelijke website www.bunnik.nl wordt dagelijks gearchiveerd. U kunt dit openbare archief bekijken via bunnik.archiefweb.eu

De website van Bunnik gebruikt alleen cookies die nodig zijn voor de functionaliteit van de website. Zoals bij het invullen van een formulier waar DigiD voor nodig is. Ook gebruikt de website cookies om te meten hoeveel bezoekers op de website komen. Maar ook welke pagina's het meest bekeken worden en welke zoekwoorden webbezoekers gebruiken. Daarmee kunnen we de website nog beter afstemmen op de behoeftes van onze webbezoekers.

Gemeente Bunnik is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website en doet er alles aan deze juist en actueel te houden. Als u vragen heeft of informatie tegenkomt die niet (meer) juist is, stuur dan een e-mail naar info@bunnik.nl.

Gemeente Bunnik hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacy bij het verwerken van persoonsgegevens als u www.bunnik.nl bezoekt. Uiteraard zijn we geĆÆnteresseerd in onze websitebezoekers. Maar uw naam, adres en dergelijke hoeven wij niet te weten. Informatie over uw bezoek aan bunnik.nl (zoals IP-adres) gebruiken we alleen ter ondersteuning van technische beslissingen en statistische verwerkingen. We gebruiken de informatie nooit om individuele personen te identificeren.

De informatie die u de gemeente geeft voor informatieverzoeken, wordt alleen gebruikt voor de afhandeling van uw aanvraag of reactie en daarna vernietigd.

De personen op foto's die wij gebruiken hebben hiervoor toestemming gegeven. Wilt u de toestemming stoppen mail dan naar communicatie@bunnik.nl

Deze toegankelijkheidsverklaring is opgesteld op 1 juli 2020 en geupdate op 20 april 2021. Gemeente Bunnik wil vanaf 31 december 2021 voldoen aan de toegankelijkheidseisen van DigiToegankelijk.nl op niveau AA en de Europese norm EN 301 549. Dit zorgt ervoor dat onze website gebruiksvriendelijk en goed toegankelijk is. De verklaring geldt voor de website www.bunnik.nl (hoofdwebsite). Naast www.bunnik.nl zijn we ook betrokken en/of maken we gebruik van andere websites, zoals:

  • bunnikbeweegt.nl
  • bunniksamen.nl
  • bunnik.bestuurlijkeinformatie.nl
  • baanbijbunnik.nl
  • loket.bunnik.nl/mozard
  • intranet.bunnik.nl

Niet alle informatie op deze websites voldoet aan de toegankelijkheidseisen. De auditrapporten zijn hieronder te vinden.