Fotowedstrijd 60 jaar

Dit jaar bestaat gemeente Bunnik 60 jaar. Daarom is in september de tentoonstelling ’60 jaar in beeld’ in het gemeentehuis te zien. Uw foto kan daar onderdeel van zijn. Doe mee aan de fotowedstrijd en laat zien wat uw mooiste herinnering is in onze gemeente. Dit kan van alles zijn: een foto van uw bruiloft, verjaardagsfeest, een plek die u dierbaar is of gewoon een mooie foto die u (onlangs) gemaakt heeft in de gemeente. Het maakt ook niet uit hoe oud uw foto is, zolang deze tussen nu en 1 september 1964 is genomen.

Uw mooiste herinnering

Stuur uw foto vóór 1 augustus 2024 in. Dit kan door een mail te sturen naar 60jaar@bunnik.nl. Vermeld in uw aanmelding uw naam, waar de foto gemaakt is, wie er op de foto staan en vertel iets over het verhaal achter de foto. U kunt maximaal 2 foto’s insturen. Veel succes!

Stuur uw foto in

Uit alle ingezonden foto's kiest de jury de 20 beste foto's uit. De jury bestaat uit burgemeester Ruud van Bennekom, Raymond Uppelschoten, Johan van Impelen en Guus van Gunst. De jury beoordeelt op originaliteit, fototechnieken en het verhaal achter de foto.

De uitgekozen foto's krijgen een mooie plek in de tentoonstelling '60 jaar', die in de week van 2 september te bewonderen is in het gemeentehuis in Odijk.

  • De uitgekozen foto's krijgen een mooie plek in de tentoonstelling '60 jaar', die in de week van 2 september te bewonderen is in het gemeentehuis in Odijk.
  • Onder de uitgekozen foto's worden drie foto's geselecteerd met het mooiste verhaal. Zij ontvangen hun foto afgedrukt op dibond. Deze foto's worden ook getoond op de gemeentelijke website, social media, de digitale nieuwsbrief en op de gemeentepagina in 't Groentje.

Heeft u een foto ingestuurd voor de fotowedstrijd 60 jaar? Dan gelden de volgende voorwaarden:

  • Alléén inwoners van onze gemeente kunnen meedoen aan de fotowedstrijd.
  • U mag maximaal twee foto’s aanleveren.
  • De foto's moeten gemaakt zijn in onze gemeente en door de inzender zijn gemaakt.
  • De foto’s moeten digitaal aangeleverd worden in JPEG- of PNG-formaat. Bij voorkeur zo groot mogelijk (origineel formaat). De minimale resolutie die wij hanteren is 1024  x 768 pixels.
  • De foto’s mogen rechtenvrij gebruikt worden door gemeente Bunnik. De gemeente kan de foto’s gebruiken voor promotionele doeleinden. Als u een foto instuurt, geeft u daarbij automatisch toestemming voor het gebruik van deze foto voor bijvoorbeeld de gemeentelijke website, social media, folders, flyers, brochures en nieuwsbrieven.
  • Stuurt u een foto in waarop mensen te zien zijn? Vraag dan om toestemming. Dit is een belangrijk punt voor de wet op de privacy.