Werkzaamheden

Op deze pagina leest u welke werkzaamheden plaatsvinden waar u eventueel overlast van kunt ondervinden. Klik op een item voor meer informatie.

De Engboogerdbuurt in Bunnik wordt opnieuw ingericht. Vanaf mei 2022 tot en met eind 2023 vinden er werkzaamheden plaats. Het gaat om rioolvervanging en herinrichting van de wijk. Een aantal straten zijn hierdoor tijdelijk niet toegankelijk. De volledige planning vindt u onder het project Engboogerdbuurt.

Om de Galecopperbrug ook in de toekomst veilig te houden, voert Rijkswaterstaat van 13 juni 2022 tot begin 2024 onderhoud uit aan de brug richting Arnhem. De stalen kabels (tuien) van de brug richting Arnhem naderen het einde van hun levensduur en worden vervangen. De brug blijft tijdens de werkzaamheden grotendeels in gebruik, maar weggebruikers moeten wel rekening houden met verkeershinder.

Laatste update:
De Galecopperbrug in de A12 richting Arnhem, ter hoogte van Utrecht, is van woensdag 8 februari 22.00 tot donderdag 9 februari 05.00 uur afgesloten voor verkeer vanwege onderhoud aan de brug.

Klik hier voor meer informatie.