Meer dan 60 mensen praten mee over stationsomgeving Bunnik

Leden van de projectgroep dat werkt aan de toekomst van de stationsomgeving van Bunnik gingen de straat op voor interviews. Medewerkers van de partijen, ontwerpers en ambtenaren spraken met meer dan 60 voorbijgangers en bewoners over hun wensen voor het gebied. Zowel rond het station als in het centrum van Bunnik wilden mensen graag hun mening geven.

De projectgroep vindt het belangrijk om meningen en idee├źn te horen van allerlei mensen die in Bunnik wonen, werken of hier op bezoek komen. Veel mensen willen meer levendigheid in het gebied rondom het station. Er is veel vraag naar woningen en mensen zien het hele gebied graag een stuk groener.

Ook in gesprek over de toekomst van stationsomgeving Bunnik en de 12 Apostelen? Kom op 6 juli tussen 16 en 20 uur langs bij Buitengoed de Boomgaard. Daar vertellen de ontwerpers meer over de stappen die zij zetten om een plan te maken. U kunt dan ook uw mening of suggesties kwijt. Opgeven voor een nieuwsbrief kan ook, stuur uw mailadres naar stationsomgeving@bunnik.nl.

Kijk voor actuele informatie op de projectpagina van stationsomgeving Bunnik.