Kom bijpraten over de stationsomgeving Bunnik

Iedereen die wil weten hoe een visie voor de nieuwe stationsomgeving van Bunnik tot stand komt, is van harte welkom op de Boomgaarddag. De ontwerpers en projectbetrokkenen ontvangen u graag op woensdag 6 juli tussen 16.00 en 20.00 uur bij Buitengoed De Boomgaard. Zij vertellen meer over de planvorming en zijn benieuwd naar uw wensen en ideeën.

Samenwerken aan een visie

Het ontwikkelen van een toekomstvisie voor de stationsomgeving van Bunnik gebeurt in samenwerking tussen BAM, Certitudo Capital, gemeente Bunnik, LEKSTEDEwonen en Portaal. Er is nog geen kant en klaar plan voor de nieuwe stationsomgeving van Bunnik. Er liggen kansen om de omgeving, het bedrijventerrein en het vervoersknooppunt om te vormen tot een gebied voor wonen, werken, mobiliteit en andere voorzieningen.

De ontwerpers vertellen graag hoe zij in de komende maanden een plan gaan maken. Bovendien zijn zij benieuwd waarom mensen die in Bunnik wonen en/of werken, naar de stationsomgeving en de 12-apostelen komen. Nu en in de toekomst. Welke aandachtspunten en inspiratie geeft u de ontwerpers mee?

Boomgaarddag 6 juli

Voor informatie en inspiratie kunt u langskomen op de Boomgaarddag op woensdag 6 juli tussen 16.00 en 20.00 uur. Deze vindt plaats bij Buitengoed De Boomgaard aan de Parallelweg 9 in Bunnik. Aanmelden is niet nodig: bezoekers kunnen op elk gewenst moment langskomen. Tijdens de Boomgaarddag van stationsomgeving Bunnik staat er een hapje en drankje klaar. Neem gerust de kinderen mee.

Het programma:

  • Ga in gesprek met de ontwerpers.
  • Laat weten welke functies u graag ziet in de stationsomgeving.
  • Lees alles over de planning voor de komende maanden.
  • Kijk welke thema’s belangrijk zijn bij de ontwikkeling van een visie voor de stationsomgeving.
  • Kinderen kunnen ondertussen lekker buitenspelen of hun droomplek tekenen.


Wilt u meer weten over Stationsomgeving Bunnik? Bekijk dan de projectpagina.