2022 in vogelvlucht

Vorig jaar was een onvoorspelbaar jaar, waarin de ene crisis de andere inhaalde. Toch is er in de gemeente Bunnik veel werk verzet en samen met inwoners en organisaties veel georganiseerd en gerealiseerd. En de gemeente sluit het jaar af met een positief resultaat.

Het einde van de lockdown en het begin van de oorlog in Oekraïne met alle bekende gevolgen. De gemeenteraadsverkiezingen zorgden voor een nieuw college en nieuwe raadsleden en de bijbehorende programma’s. Er waren veel initiatieven; inwoners die zich inzetten voor ontmoetingen, opvang vluchtelingen, verduurzaming en speelvoorzieningen. Bunnik groeide naar 16.000 inwoners, nieuwe huur- en koopwoningen werden opgeleverd en de ontwikkeling van Kersenweide Odijk komt dichterbij. De nieuwe kinderburgemeester ging aan de slag, de werkzaamheden in de Engboogerdbuurt zijn weer gestart en er gebeurde nog veel meer…

Jaaroverzicht 2022

Benieuwd? In het jaaroverzicht (pdf, 10 MB) leest u een aantal belangrijke gebeurtenissen. Ook ziet u in een oogopslag hoeveel geld de gemeente Bunnik ontving en waaraan het geld is besteed.