Serena en Marjolein van Masterpiece Hair Salon

Serena en Marjolein Masterpiece Hair Salon

“Wij zijn Marjolijn, 31 jaar en Serena, 26 jaar. In oktober 2020 hebben wij een kapsalon overgenomen in Bunnik. Masterpiece Hair Salon is de salon waar wij vanaf 1 oktober eigenaar van zijn.

Masterpiece Hair Salon is voor ons een droom die uitkomt en daar hebben wij dan ook ons hele hart in gestoken. Op 15 december moest ineens alles dicht, helaas wij dus ook...

Met pijn in je hart bel je alle afspraken af die voor de Kerst gepland stonden. De drukste periode werd zo door onze neus geboord! Na een paar dagen bellen en met klanten gesproken te hebben, was het overduidelijk dat de klanten onze goede moed nodig hadden. Wij zijn colorkits gaan maken zodat zij in ieder geval thuis de uitgroei weg konden werken. Met veel plezier brachten wij dan ook de colorkits bij de mensen thuis.

Wij zijn vanaf het begin van de sluiting zo positief mogelijk gebleven! Leuke ideeën opdoen voor nu maar ook zeker voor de toekomst. Sociale media en klanten bellen hebben ons bij elkaar gehouden. Wij zijn enorm dankbaar voor de hoeveelheid bestellingen van de afgelopen maanden. Hierdoor kwam er toch geld in het laatje en kunnen wij straks Masterpiece Hair Salon flink laten groeien! Ondernemen in zwaar weer is het de afgelopen tijd zeker geweest. Opgeven was geen optie en wij hebben al onze krachten gebundeld om ondanks alles, alleen maar positieve energie uit te stralen.

Op 18 februari hebben wij van 18:00 tot 20:00 uur de lampen laten branden. Er was een stille demonstratie voor de kappers: ‘Licht aan voordat het uit gaat.’ Voor ons was dat een heel duidelijk teken om aan mee te doen. Wij hebben in deze periode geen steun gekregen van de overheid. Maar wat zijn wij gezegend met de steun die wij de afgelopen maanden van onze klanten hebben gekregen. Dat is zoveel meer waard! Gelukkig is het einde in zicht voor ons. Vanaf maart mogen wij onze deuren weer openen en de klanten weer van goede coupes voorzien. Wij kijken hiernaar uit en zijn er meer dan klaar voor!!”
 

Meer verhalen lezen