Korenmanifestatie

Zondagmiddag 1 september trappen we onze verjaardag feestelijk af met muziek en zang. In de Barbarakerk laten verschillende zangkoren uit Bunnik, Odijk en Werkhoven hun liederen horen. Speciaal voor het 60-jarige jubileum van de gemeente hebben zij ook een gemeentelied voorbereid. Dat gaat hoe dan ook een spektakel worden!

Als inwoner bent u van harte welkom om langs te komen en te luisteren naar al het moois wat onze koren te bieden hebben. Kom vooral op 1 september langs.

Het programma

Hieronder ziet u de globale planning voor 1 september. Deze tijden zijn nog onder voorbehoud.

  • 14.00 uur – koren zingen in (inwoners van Bunnik zijn welkom), het Bunnikse lied wordt gerepeteerd
  • 14.30 uur – koren gaan op de foto 
  • 15.00 uur – opening door de burgemeester
  • 15.10 uur – kooroptredens
  • 17.00 uur – afsluiting met het Bunnikse lied

De eindtijd is onder voorbehoud en afhankelijk van het aantal deelnemende koren. Inwoners van Bunnik die mee willen zingen met het nieuwe Bunnikse lied kunnen om 14.00 uur aanwezig zijn. Dan zingt u samen met de koren in (vocale warming-up) en heeft u de tijd om het lied in te studeren. Voor het reguliere publiek start de middag om 15.00 uur.

Deelnemen met uw koor

Wilt u meedoen aan de korenmanifestatie? Dirigenten en contactpersonen van koren kunnen via de mail contact opnemen met Marijke van der Ouderaa.

Stuur een mail
Katholieke Barbarakerk in Bunnik met blauwe lucht en wolken

Openingswoord

Burgemeester Ruud van Bennekom begint het korenmanifestatie met een openingswoord. Vanaf dat moment is de verjaardagsweek van gemeente Bunnik gestart!