Declaratiefonds Participatie

Heeft u een laag inkomen (max.110% van de bijstandsnorm)? U kunt dan een bijdrage aanvragen voor een sociaal-culturele, recreatieve of sportieve activiteit. Bijvoorbeeld voor een abonnement op een sportclub, muziekles of een internet abonnement. Voor internet is de maximale vergoeding € 30,00 per maand. U kunt maximaal voor € 150 per jaar per gezinslid /persoon aanvragen.

Voorwaarden

De voorwaarden voor het aanvragen van deze bijdrage zijn:

  • U bent 18 jaar of ouder;
  • U en uw gezinsleden wonen in de gemeente Bunnik;
  • Het totale inkomen van u, en van de mensen waarmee u samenwoont (partner/gezin/ouders) is niet meer dan 110% van de bijstandsnorm.

Bijdrage Declaratiefonds Participatie aanvragen

U vraagt de bijdrage van het Declaratiefonds Participatie aan voor uzelf en eventueel voor uw partner en/of uw kinderen van 4 t/m 17 jaar.
Klik op de knop om het fonds aan te vragen.

Extra bijdrage aanvragen

Vraagt u voor het eerst een bijdrage aan? Vul dan vóór 31 december 2021 het aanvraagformulier in, onderteken het formulier en voeg alle gevraagde stukken toe. Wilt u in hetzelfde jaar nog een vervolg aanvraag indienen? Vul dan vóór 28 februari 2022 nogmaals het aanvraagformulier in en voeg alle originele facturen en betaalbewijzen toe van het bedrag dat u wilt declareren.