Bunnik, Oranjebuurt

Aangenaam wonen en leven in de Oranjebuurt, dat doen we samen

Oranjebuurt praatplaat

De Oranjebuurt gaat op de schop. Na vervanging van kabels en leidingen is het riool aan de beurt. Daarna richten we samen met u de openbare ruimte klimaatbestendig in. We zorgen voor de berging van water en voldoende groen. Ondertussen kunt u ook uw woning isoleren en zelf een opvang voor hemelwater maken.

Bewoners denken mee

Op onze participatiewebsite presenteren we in de verschillende fases het ontwerp. Ook koppelen we hier terug welke reacties zijn ontvangen en hoe deze wel of niet in het gemeenschappelijke ontwerp passen.

Ga naar: leefjeomgeving.nl/oranjebuurt

Wilt u op de hoogte blijven van de voortgang?

Met de BouwApp brengen wij de buurt op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen en is het voor bewoners mogelijk om vragen te stellen en opmerkingen te plaatsen. 
De BouwApp is als volgt op uw mobiele telefoon of tablet te downloaden:

  • Ga naar de appstore om de app gratis te downloaden.
  • Zoek in de app naar ‘Herinrichting Oranjebuurt Bunnik’.
  • Open het project en klik op ‘volgen’.
  • Selecteer de doelgroep waar u bij hoort.

Werkzaamheden en herinrichting

Meer weten over de werkzaamheden? In het uitklapmenu hieronder vindt u niet alleen de status van bepaalde onderdelen van het project, maar ook waarom iets verbeterd of aangepast wordt. Klik op een item en lees meer.

Nieuws voor bewoners

Onlangs heeft u van ons het schetsontwerp (SO) (pdf, 13.62 MB) ontvangen. We hebben hier veel reacties op gekregen. De veelgestelde vragen zijn beantwoord in de Q&A.  (pdf, 138 KB) We nemen zoveel mogelijk vragen en opmerkingen mee in de ontwikkeling van het voorlopig ontwerp (VO). Dit ontwerp presenteren wij op 4 oktober, u ontvangt hier nog een uitnodiging voor.

Heeft u vragen over dit project? Neem dan contact met ons op via de BouwApp.

De schetsontwerpen op straatniveau en de nieuws- en bewonersbrieven vindt u in de uitklapitems hieronder.