Winnaars fotowedstrijd 2023

Er zijn zoveel mooie plekken in Bunnik, Odijk en Werkhoven te ontdekken. Vandaar dat gemeente Bunnik een fotowedstrijd organiseerde. We ontvingen maar liefst 70 inzendingen. De jury, burgemeester Ruud van Bennekom en fotograaf Geerke Vermeulen, maakte daar een selectie van 9 foto's van. De keuze lag vervolgens in uw handen. Tot halverwege oktober kon u stemmen op uw favoriete foto en maar liefst 650 inwoners deden dit. De stemmen zijn geteld en de winnaars van de fotowedstrijd 2023 zijn bekend.

Winnende foto’s

De eerste prijs ging naar Joke van Dijk met haar foto van het suppen (jpg, 4 MB). Zij maakte haar foto tijdens de vakantieperiode vanaf het platform bij de Kromme Rijn aan de Grotelaan. De tweede prijs ging naar Jan van Schaik voor zijn foto van het bramen plukken (jpg, 6 MB). De foto is genomen langs de Kromme Rijn, buitenom de Golfbaan Bunnik. Mariska Abbo nam de derde prijs in ontvangst voor haar sfeervolle foto van Kasteel Beverweerd (jpg, 4 MB).

Prijsuitreiking 

Vorige week hebben de drie winnaars hun welverdiende prijs opgehaald op het gemeentehuis. Iedereen kreeg een lokaal pakket van Boerderij Nieuw Slagmaat en de ingestuurde foto geprint op dibond mee naar huis. Burgemeester Ruud van Bennekom en fotograaf Geerke Vermeulen waren aanwezig om de prijzen te overhandigen. Na de uitreiking was er ook tijd voor een kop koffie met wat lekkers.