Voedselbank Kromme Rijn

Heeft u een moeilijke periode en is het lastig om boodschappen en kleding te kopen? Het kan iedereen overkomen. De Voedselbank Kromme Rijn staat dan voor u klaar! Iedere week zetten meer dan 50 vrijwilligers zich in om mensen te helpen aan gezonde voedselpakketten. Zij helpen u tot u weer op eigen kracht verder kunt.

De voedselbank is er voor iedereen die tijdelijk te weinig geld heeft om boodschappen en kleding te kopen. Veel mensen zijn al door de voedselbank geholpen. Toch zijn er nog steeds mensen die niet weten dat ze in aanmerking komen voor de voedselbank of die het niet durven te vragen. Dat willen we doorbreken!

Voedselpakket aanvragen

Het aanvragen van een voedselpakket is heel eenvoudig. Op de website van Voedselbank Kromme Rijn staat een formulier dat u kunt invullen. De voedselbank werkt samen met enkele organisaties die de financiƫle situatie van de aanvrager bekijken en of diegene in aanmerking komt voor een voedselpakket. Daar zijn landelijke normen voor. De voedselbank neemt contact met u op om te vertellen of u in aanmerking komt. Als uw aanvraag wordt goedgekeurd, kunt u uw pakket ophalen op een afhaallocatie in Odijk.