Meld u aan als VIP gast: meet and greet met raadsleden

Wie zijn de raadsleden van gemeente Bunnik en wat doen ze eigenlijk? Hoe werkt de politiek in Bunnik nou echt? Waar letten raadsleden op voor ze hun stem uitbrengen? Als u zich dit wel eens heeft afgevraagd, hebben we op 9 november een mooie avond voor u gepland staan. De gemeenteraad nodigt u op die avond namelijk uit als “VIP gast van de raad”.  

De raadsleden vertellen u tijdens de avond graag over het raadswerk en de besluiten die zij nemen en wat daar allemaal bij komt kijken. Burgemeester Ruud van Bennekom schuift ook nog kort aan. Vragen die u aan de burgemeester hebt, kunt u dus ook stellen. Later op de avond gaat de raadsvergadering van start en kunt u de raadsleden en de burgemeester in actie zien. Een avondje gemeentepolitiek dus. En dat is zeker niet saai. Meld u daarom snel aan, want er is een beperkt aantal plekken beschikbaar! 

Zo ziet het programma eruit op 9 november

18:30 – Ontvangst met koffie, thee en wat lekkers 
18:45 – In gesprek met de griffie en de gemeenteraad 
19:15 – De burgemeester schuift aan 
19:40 – Pauze 
20:00 – Start raadsvergadering 

Na de vergadering is er een borrel, met ruimte om na te praten met iedereen.

Wilt u zich aanmelden? 

Via het mailadres griffie@bunnik.nl kunt u ons laten weten dat u komt. Dit kan tot 31 oktober of tot alle plekken vergeven zijn. We zien u graag verschijnen!