Dit doet De Schoudermantel allemaal voor jongeren

Jongerenwerk De Schoudermantel organiseert activiteiten voor jongeren uit onze gemeente in de leeftijdscategorie 10 tot en met 23 jaar. Het jongerencentrum van De Schoudermantel staat in Odijk, namelijk in de boerderij achter het gemeentehuis. Hier vinden allerlei activiteiten voor jongeren plaats. Denk aan het inloopcafé, de High School-avond en vele andere activiteiten waar jongeren aan mee kunnen doen. Er worden steeds weer nieuwe activiteiten georganiseerd. Disco’s, lasergamen, een beautymiddag of voetbaltoernooi: niets is te gek!

Samen activiteiten organiseren met jongeren 

Als jongeren uit onze gemeente een leuk idee hebben voor een activiteit, dan kunnen ze dat ook samen met hen organiseren. Zo is er een tijdje terug een spelmiddag en LANparty verzorgd. Ook kan De Schoudermantel een dj-workshop of talentenjacht houden. Ze hebben een echte muziekstudio waar jongeren mee aan de slag kunnen. Zo kan De Schoudermantel een plek zijn waar jongeren hun talent kunnen ontwikkelen. 

Veel jongeren werken mee in De Schoudermantel als vrijwilliger. Dat is ook supergezellig en leerzaam.

Andere activiteiten van De Schoudermantel 

De Schoudermantel zit in Odijk, maar is ook regelmatig in de bibliotheek van Bunnik te vinden. Verder organiseren ze cursussen via scholen over pesten, vuurwerk en veilig internetten. Daarnaast gaat jongerenwerker Hassan elke week de straat op om contact te leggen met jongeren.

Vraag of probleem?

Ook voor vragen of problemen kunnen jongeren altijd bij De Schoudermantel terecht. Aarzel niet om contact op te nemen met één van de jongerenwerkers. Ze denken graag mee. Bel of app jongerenwerker Jeroen Koot via 06-21964782. Een mail sturen kan ook: jkoot@schoudermantel.nl

Jeroen Koot: “Door diverse activiteiten hopen wij ook een divers publiek te trekken om zo echt een plek te creëren waar je samenkomt en mag zijn wie je bent. Graag tot snel bij De Schoudermantel!”