Berichten van de burgemeester

foto burgemeester Ruud van Bennekom

Burgemeester Ruud van Bennekom neemt je via zijn eigen pagina mee in wat hem beweegt en wat hem opvalt. Lees hier de blog van de burgemeester of bekijk zijn videobrieven. 

Welkom in 2022

4 januari 2022

Een nieuw jaar begint altijd met elkaar goede gezondheid en het beste te wensen. Dat wil ik ook nu graag doen.

We hebben de jaarwisseling “met de rem erop” kunnen vieren, omdat het coronavirus ons met al zijn varianten in de greep houdt. Wie had dat kunnen bedenken in onze gemeente waar we bijna allemaal gevaccineerd zijn.

Helaas zijn we nog niet van corona af. Ik begrijp heel goed dat u daar soms moedeloos van wordt. Tegelijk is Bunnik juist de gemeente waar de mensen zich met elkaar verbonden weten. Waar we elkaar kracht geven en elkaar helpen. Dat doen onze ondernemers, de verenigingen, de mensen die voor de gemeente werken en de Bunnikers, Odijkers en Werkhovenaren zelf.  

Ik ben benieuwd welke lichtpuntjes u ziet en welke plannen u heeft voor 2022. De gemeente werkt volop aan de toekomst van Bunnik. Bijvoorbeeld met de wijk Kersenweide en de ontwikkeling van de stationsomgeving. En ook heel belangrijk: op 16 maart zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Dan kunt u uw stem uitbrengen voor de nieuwe gemeenteraad. Uw stem doet er echt toe.

We zien allemaal uit naar een goed jaar. Dat is ook wat ik u toe wens.

Maak iets moois van 2022. Ik wens u veel geluk en goede gezondheid.

Ruud van Bennekom

Burgemeester van Bunnik

Bekijk hier de nieuwjaarswensen vanuit de burgemeester, wethouders, ondernemers en inwoners. 

Blog archief

Lees hieronder de eerder geschreven blogs van burgemeester Ruud van Bennekom. Klik een item open om de blog te lezen.