Vervoer

Bent u minder mobiel en voor uw vervoer afhankelijk van anderen? U kunt op verschillende manieren hulp bij vervoer krijgen.

Bij de chauffeursdienst AutoMaatje Bunnik vervoeren vrijwillige chauffeurs inwoners uit Bunnik die minder mobiel zijn. De chauffeurs gebruiken daarvoor hun eigen auto.

U kunt gebruik maken van de regiotaxi. De regiotaxi is er voor iedereen. Het maakt niet uit of u een beperking heeft of niet. U kunt zelf uw taxirit reserveren.

Wmo-pas

Als u een beperking heeft en niet met het openbaar vervoer kunt reizen, vraag dan een Wmo-pas aan. Met de Wmo-pas betaalt u een lagere prijs voor de regiotaxi. Neem contact op met het Centrum voor Elkaar van de gemeente Bunnik om deze pas aan te vragen. Zij zijn op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 bereikbaar via 030 659 48 48. U kunt ook een e-mail sturen naar centrumvoorelkaar@bunnik.nl.

Als u een beperking heeft en u wilt buiten uw regio reizen, dan kunt u gebruik maken van Valys taxivervoer.

Wmo-pas

Als u een beperking heeft en niet met het openbaar vervoer kunt reizen, vraag dan een Wmo-pas aan. Met de Wmo-pas kunt u gebruikmaken van Valys taxivervoer. Neem contact op met het Centrum voor Elkaar van de gemeente Bunnik om deze pas aan te vragen. Zij zijn op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 bereikbaar via 030 659 48 48. U kunt ook een e-mail sturen naar centrumvoorelkaar@bunnik.nl.