Afvalpas

U heeft een afvalpas (milieupas) nodig voor toegang tot het recyclingstation (gemeentewerf). De afvalpas hoort bij uw woning en staat niet op uw naam. Als u verhuist, draagt u de afvalpas over aan de nieuwe bewoners.

Afvalpas kwijt

Met een afvalpas kunt u afval wegbrengen naar het recyclestation in Bunnik. Een afvalpas voor het recyclestation staat geregistreerd op huisadres. Bent u de afvalpas kwijt dan kunt u via onderstaand webformulier een nieuwe afvalpas betalen. Heeft u betaald dan ontvangt u een e-mail met de bevestiging van uw betaling en kunt u naar het recyclestation om een nieuwe afvalpas op te halen.  

Nieuwe afvalpas aanvragen

Net verhuisd

Bent u onlangs verhuisd en in de woning is geen afvalpas meer aanwezig, dan krijgt u éénmaal een gratis afvalpas bij het recyclestation.  

U gaat in een koophuis of huurhuis wonen

Vraag bij de vorige bewoners of zij de afvalpas hebben. Is deze zoek dan kunt u gratis een nieuwe pas ophalen bij het reclyclingstation.

U gaat in een huurhuis van Portaal wonen

Woningcorporatie Portaal zorgt ervoor dat bij oplevering van het huis mini-containers en een afvalpas aanwezig zijn. Is er geen afvalpas, dan kunt u tegen betaling, bij de gemeente een afvalpas aanvragen. Maak hiervoor een afspraak. Het bedrag declareert u bij Portaal. Daarna kunt u de afvalpas bij het recyclingstation ophalen.

Nieuwe afvalpas aanvragen

Bent u geen nieuwe bewoner en bent u uw afvalpas kwijt, vraag dan een nieuwe afvalpas aan. 
Maak voor de betaling eerst een afspraak. Daarna kunt u de afvalpas bij het recyclingstation ophalen.

Pasje voor ondergrondse container

Voor een ondergrondse container heeft u een toegangspas nodig

Nieuwe afvalpas: € 28,00