Doe een wens voor een ander tijdens de feestdagen

De winter is bijna begonnen en de feestdagen komen eraan. Een periode van gezelligheid, liefde en dankbaarheid. We staan stil bij het afgelopen jaar en denken aan de mensen die er voor u en elkaar geweest zijn. De feestdagen zijn het perfecte moment om iemand te bedanken. Wie wenst u iets moois toe?

Van 14 december 2022 tot en met 10 januari 2023 kunt u een wenskaart komen ophangen in de kerstboom op het gemeentehuis. U hoeft de wenskaart niet te printen, er liggen wenskaarten voor u klaar in het gemeentehuis. U doet een wens voor een ander. Iemand die u de laatste tijd goed heeft geholpen of er altijd voor u is geweest. Een wens voor iemand waarvan u vindt dat die het verdient. Bijvoorbeeld een familielid, vriend(in), buurvrouw, huisgenoot of de lokale bakker.

Uit alle wenskaarten worden de mooiste wensen uitgekozen. Als uw wens gekozen is, dan nemen wij uiterlijk 18 januari 2023 contact met u op. De inwoner waarvoor u de wens heeft gedaan, wordt in het nieuwe jaar verrast met een uitgebreid nieuwjaarspakket. Ook krijgen zij uw wens te horen. Dat is nog eens een bijzondere en mooie start van het nieuwe jaar!

Doet u ook mee?