Odijk, Oude Haven

Impressie Oude Haven

Nieuwbouw: 21 woningen op voormalig CNV terrein

Het voormalige kantoorgebouw van het CNV aan de Oude Haven in Odijk wordt gesloopt. Op deze vervallen locatie komt een woningbouwplan met 15 koopwoningen en 6 sociale huurwoningen. Het bouwplan past binnen het reeds vastgestelde bestemmingplan. Het fraaie ontwerp van de woningen is geïnspireerd op de jaren 30 architectuur. Aannemer HSB uit Volendam ontwikkelt en bouwt de nieuwe woningen.

Informatie en reactiemogelijkheid

Alle informatie over het nieuwbouwplan is te vinden op de projectwebsite Oude Haven Odijk. Hier staat het globale tijdspad. Direct na de zomervakantie presenteert HSB het voorlopige ontwerp aan de direct omwonenden.
Het wordt ook op de website geplaatst. Het is mogelijk om hierover tot 14 september 2020 vragen te stellen via een reactieknop op de projectwebsite. Hierna zal een nota met alle vragen en antwoorden op de website worden geplaatst. Ook kunt zich aanmelden voor een nieuwsbrief.

Verkoop woningen

De 15 koopwoningen gaan rond het einde van dit jaar in de verkoop. Deze koopwoningen bestaan uit 5 rijwoningen, 6 twee-onder-één-kap woningen en 4 vrijstaande woningen. Voor alle informatie over de verkoop verwijzen wij u naar de de projectwebsite Oude Haven Odijk. Hier kunt u zich ook aanmelden.

Sociale huurwoningen

De sociale huurwoningen worden een aantal maanden na de start van de bouw aangeboden via Woningnet Regio Utrecht.

Laatste nieuws rondom dit project

Blijf op de hoogte en lees het laatste nieuwsbericht over dit project.