Oude Haven

Categorie├źn

  • Odijk

Nieuwbouw: 21 woningen op voormalig CNV terrein

Het voormalige kantoorgebouw van het CNV aan de Oude Haven in Odijk wordt gesloopt. Op deze vervallen locatie komt een woningbouwplan met 15 koopwoningen en 6 sociale huurwoningen. Het bouwplan past binnen het reeds vastgestelde bestemmingplan. Het fraaie ontwerp van de woningen is geïnspireerd op de jaren 30 architectuur. Aannemer HSB uit Volendam ontwikkelt en bouwt de nieuwe woningen.

Informatie 

Alle informatie over het nieuwbouwplan is te vinden op de projectwebsite Oude Haven Odijk. Hier staat het globale tijdspad. Ook kunt zich daar aanmelden voor de nieuwsbrief.

Sociale huurwoningen

De sociale huurwoningen worden een aantal maanden na de start van de bouw aangeboden door Lekstede wonen via Woningnet Regio Utrecht.

Laatste nieuws rondom dit project

Januari 2022:

Op 7 februari start bouwbedrijf Kakes-Deurwaarder met het boren van heipalen. Hiermee start de bouw van Oude Haven. Alle koopwoningen in dit project zijn inmiddels verkocht. 

Mei 2022: 

Aankondiging rioleringswerkzaamheden

Vanaf maandag 7 juni a.s. start aannemersbedrijf Peek Bouw & Infra BV uit Houten in opdracht van HSB bouw BV met de aanleg van de riolering van de nieuwbouw Oude Haven 1 in Odijk. In de informatiebrief (html, 18 MB) die met de omgeving is gedeeld, vindt u de planning van de werkzaamheden en de gevolgen voor het verkeer en de omgeving. 

December 2022:

De bouw is in volle gang. Naar verwachting worden de woningen in februari / maart 2023 opgeleverd.