Proclaimer

De gemeente Bunnik is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Mocht u een document of pagina tegenkomen waarvan u denkt dat deze onjuiste of verouderde informatie bevat, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt reageren via het contactformulier.

Mocht iets niet goed werken, dan is er mogelijk een technische storing. Wij stellen het zeer op prijs wanneer u ons dat laat weten, dan kunnen we het zo snel mogelijk oplossen. Bij voorbaat dank voor uw medewerking.

Andere websites

Het is mogelijk dat via de internetsite van de gemeente Bunnik toegang wordt geboden tot internetsites en/of informatiebronnen die door derden worden onderhouden. De gemeente Bunnik kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze internetsites en/of pagina's.

Copyright

De grafische voorstellingen (waaronder de foto's) in deze site mogen niet zonder schriftelijke toestemming van de gemeente Bunnik worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door druk, fotokopie, fax of opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand.

Bunnik.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten