Aangepaste dienstverlening gemeentehuis i.v.m. Coronavirus

De dienstverlening van de gemeente Bunnik blijft beschikbaar voor inwoners en bedrijven. Wel maken we vanwege het coronavirus aanpassingen. Onze dienstverlening is momenteel alleen op afspraak. Er zijn minder beschikbare afspraakmomenten. Tot 15 juni tussen 9:30 uur – 11:00 uur. Per 15 juni verruimen we de openingstijden van maandag t/m vrijdag 8.30 tot 11.30 uur. Maak alleen een afspraak als dat echt nodig is of spoed betreft.

Verruiming openingstijden per 15 juni

Per 15 juni 2020 worden de openingstijden van de balie verruimd: maandag tot en met vrijdag 08:30 uur tot 11:30 uur.

Aanvraag documenten alleen op afspraak

Als u een document (rijbewijs, paspoort e.d.) wilt aanvragen moet u een afspraak maken: https://afspraakmaken.bunnik.nl/Internet_Afspraken.oor het ophalen van documenten is geen afspraak nodig.

Ook is de wachttijd aan de telefoon bij het Klantcontactcentrum langer. Wij zijn maandag t/m donderdag van 8.30 tot 17.00 uur en vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur te bereiken via 030-659 48 48.

Wij vragen hiervoor uw begrip.

Aangepaste dienstverlening Centrum voor Elkaar

Voor vragen of het maken van een afspraak kunt u van maandag tot en met vrijdag van 09:00 – 12:00 uur telefonisch contact opnemen met het Centrum voor Elkaar via tel: 030 - 659 48 48.

U kunt ook vragen stellen of een afspraak maken via de e-mail: centrumvoorelkaar@bunnik.nl.

Het wekelijkse inloopspreekuur gaat  niet door. De consulenten van Centrum voor Elkaar doen voorlopig ook geen huisbezoeken.

Recyclingstation (gemeentewerf Bunnik)

Update i.v.m. Coronavirus

De recyclingstations van RMN blijven vooralsnog als gebruikelijk geopend.

Wij verzoeken u wel meer afstand te houden en niet naar het recyclingstation te komen als u milde klachten hebt zoals verkoudheid en/of keelpijn. Medewerkers van RMN zorgen er bij de ingang van het recyclingstation voor dat de drukte op het recyclingstation zelf beperkt blijft. Dit houdt bijvoorbeeld in dat zij maximaal tien auto’s tegelijkertijd op het terrein toelaten. Het kan dan ook zo zijn dat u even moet wachten voor u het terrein op kunt rijden. RMN geeft dan ook de voorkeur dat u oude spullen bewaart en over een paar weken naar het recyclingstation brengt.

De openingstijden van het recyclingstation Bunnik zijn: 

  • maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.00 uur
  • zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur

Bij het recyclingstation kunt u grof huisvuil, hout, tuinafval, takken, klein (huishoudelijk) chemisch afval, papier, glas, puin (geen grond), asbest, bielzen en herbruikbare goederen inleveren. U heeft een afvalpas nodig om de slagboom te kunnen openen. Het is tijdelijk niet mogelijk om een aanhangwagen te lenen om grofvuil weg te brengen.