Vragen en antwoorden nieuwbouwproject in Odijk-West

De bouw van 1200 woningen

In de komende jaren breidt gemeente Bunnik de buitenkant van de Odijkse kern uit met 1200 woningen in plan Kersenweide. Hierna leest u antwoorden op de meestgestelde vragen rondom dit bouwproject. De vragen vindt u terug per onderwerp: 

1. De locatie
2. De woningen
3. Voorzieningen
4. Omgeving en landschap
5. Archeologie
6. Verkeer en infrastructuur
7. Duurzaamheid en energie
8. Recreatie

1. De locatie

Hier staan de meestgestelde vragen en antwoorden over de locatie van het project. Klik op een vraag om het antwoord te zien.

2. Woningen

Hier staan de meestgestelde vragen en antwoorden over de woningen. Klik op een vraag om het antwoord te zien.

3. Voorzieningen

Hier staan de meestgestelde vragen en antwoorden over de voorzieningen van de nieuwe wijk. Klik op een vraag om het antwoord te zien.

4. Omgeving en landschap

Hier staan de meestgestelde vragen en antwoorden over de omgeving en het landschap van dit project. Klik op een vraag om het antwoord te zien.

5. Archeologie

Klik op de vraag om het antwoord te zien.

6. Verkeer en infrastructuur

Hier staan de meestgestelde vragen en antwoorden op het gebied van verkeer en infrastructuur. Klik op een vraag om het antwoord te zien.

7. Duurzaamheid en energie

Hier leest u de meestgestelde vragen en antwoorden over duurzaamheid en energie. Klik op een vraag om het antwoord te zien.

8. Recreatie

Hier leest u de meestgestelde vragen en antwoorden over recreatie in en rondom de nieuwe wijk. Klik op een vraag om het antwoord te zien.