Wonen in de Weijer te Bunnik

Datum: 13 mei 2020

Voorrang voor inwoners

In Bunnik aan de Laan van Broekhuijzen bouwt woningcorporatie LekstedeWonen het woon- en zorgcentrum De Weijer. Het gebouw bestaat uit drie verdiepingen. Zorgorganisatie Quarijn huurt de begane grond en biedt hier kleinschalig wonen voor 14 bewoners met dementie.

Op de eerste en tweede verdieping zijn in totaal 16 zelfstandige woningen met 1 of 2 slaapkamers. Dit zijn sociale huurwoningen die door LekstedeWonen worden verhuurd. De woningen zijn bedoeld voor ouderen met een zorgvraag. In juli 2020 worden de woningen opgeleverd.

Inwoners uit de gemeente Bunnik hebben voorrang bij de toewijzing van deze woningen. Wilt u meer informatie over deze huurwoningen? Neemt u dan contact op met LekstedeWONEN via tel. 0347-372020. Heeft u zorg nodig en wilt u in aanmerking komen voor een woning in De Weijer? Of wilt u bespreken of u met uw Wmo indicatie in aanmerking kan komen? Neem u dan contact op met het Centrum voor Elkaar van de gemeente Bunnik via centrumvoorelkaar@bunnik.nl of tel: 030-6594848 en vraag naar Wmo consulent Marinka de Berg.

Bunnik.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten