Start voorbereidingen appartementen Molenweg

Datum: 9 maart 2020

Aan de Molenweg in Bunnik gaat ontwikkelaar Van Wanrooij binnenkort beginnen met de voorbereidende werkzaamheden voor de bouw van 24 huurappartementen. Recent is de grond overgedragen en daarmee is voor de ontwikkelaar de weg vrij om aan de slag te gaan.

Het perceel zal in de bouwhekken worden gezet, want de bodemsanering en sloop van de huidige opstallen wordt voorbereid. Het is de planning om medio maart te starten met de asbestsanering. Als vervolgens de sloopwerkzaamheden achter de rug zijn, wil Van Wanrooij in de periode mei/juni 2020 beginnen met het voorbereidende werk voor de bouw.  

Inloopavond

De reacties die Van Wanrooij ontving op de inloopavond van november 2019 zijn verwerkt in een voorlopig ontwerp. Dit ontwerp zal de ontwikkelaar presenteren tijdens een tweede inloopavond op woensdag 22 april tussen 18.30 en 20.00 uur in Locatie 78 te Bunnik. Omwonenden en andere belangstellenden zijn van harte welkom om dan het ontwerp te bekijken en vragen te stellen.

Vraag naar woningen

Met deze bouw wordt Bunnik weer 24 woningen rijker die helpen met de doorstroom op de krappe woningmarkt. Met gelijkvloerse woningen op loopafstand van het centrum zijn deze woningen aantrekkelijk voor een brede doelgroep.

Informatie over de inloopavond en de voortgang en planning van het project staan op de website www.molenweg22-30.nl .

Bunnik.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten