Schulden of geldproblemen, blijf er niet mee zitten

Gebeurt het u regelmatig dat u bij de kassa bemerkt dat u saldotekort hebt? Dat u steeds opnieuw geld moet lenen bij familie. Dat uw kind niet mee op schoolreisje kan. Of moet u in de supermarkt altijd nee zeggen tegen uw kinderen? En viert u geen Kerst en Sinterklaas omdat u geen geld heeft voor een cadeau? Stapelen de rekeningen zich op? Herkent u dit?

Wacht niet langer!

“Vaak duurt het te lang voordat mensen hulp zoeken. Het duurt vaak 5 jaar voordat mensen echt hulp zoeken bij schulden”, zegt coördinator Schulddienstverlening Elizabeth Meerkerk van de Regionale Sociale Dienst KRH. “Daarom starten wij met onze actie, om mensen te wijzen op onze gratis hulp. Wat wij zien is dat mensen met enorme zorgen naar een gesprek komen, maar altijd lichter weggaan. Er zijn zoveel vooroordelen over schuldhulp, dat is heel jammer want we kunnen bijna iedereen helpen.”

Wij bieden gratis hulp

Elizabeth Meerkerk. “Wacht niet, maar kom in actie voordat het te laat is. Wij bieden gratis hulp. Kom langs, maak een afspraak en dan zoeken we samen naar de beste oplossing.”

Bel: 030 692 95 00

Of mail: schuldhulp@rsdkrh.nl

En kijk voor meer informatie op: www.rsdkrh.nl/schulden

Naar overzicht