Nieuwjaarsreceptie 2020: voor elkaar en met elkaar

Datum: 8 januari 2020

De nieuwjaarsbijeenkomst nieuwe stijl (gisterenavond) trok naar schatting 175 bezoekers. Zij werden verwelkomd met een glas alcoholvrije champagne en genoten van een proeverij van lokale hapjes. Een nieuwjaarband zorgde voor de muzikale omlijsting.

Veel inwoners hadden gehoor gegeven aan de oproep om iemand mee te nemen die nog niet eerder een nieuwjaarsreceptie had bezocht. De sfeer zat er al snel goed in. Vertegenwoordigers van verschillende (vrijwilligers)organisaties, raadsleden, gemeentesecretaris. locoburgemeester en medewerkers van de gemeente wensten oude en nieuwe inwoners een gelukkig nieuwjaar. Zij lieten zien hoe zij met elkaar bouwen aan een mooi 2020. Zo toonde een afvaardiging van Bunnik Beweegt hoe je jong en oud in beweging brengt. Vertelden ouderenorganisaties over de keur aan activiteiten die zij organiseren. Stond er alvast een echt vrijheidsontbijt klaar om zo een impressie te geven van activiteiten die komend jaar op 5 mei plaatsvinden en deelden de vrijwilligers van het Witte Kerkje hun muzikale programma voor 2020.

Helaas kon burgemeester Van Bennekom wegens het overlijden van zijn moeder niet aanwezig zijn. Ook wethouder Ali Dekker was verhinderd. Zij begon het nieuwe jaar onfortuinlijk met een val van haar fiets. De honneurs werden waargenomen door loco-burgemeester Erika Spil en kinderburgemeester Jette Geldens.

De gasten luisterden aandachtig naar de nieuwjaarstoespraak die door Erika Spil werd uitgesproken. Zij nodigde de aanwezigen uit om van iedere dag een mooie en betekenisvolle dag te maken in 2020.

Bunnik.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten