Presentatie nieuwbouwplan Oude Haven

Het voormalige kantoorgebouw van het CNV aan de Oude Haven in Odijk wordt gesloopt en maakt plaats voor woningbouw. Er komen 15 koopwoningen en 6 sociale huurwoningen.

Bekijk het bouwplan

Op 5 oktober jl. is het bouwplan (pdf, 1,85 MB) in besloten kring gepresenteerd. Het bouwplan past binnen het vastgestelde bestemmingsplan. U vindt de presentatie ook op de website: www.oudehavenodijk.nl.

Vragen over het plan?

Tot woensdag 14 oktober 12.00 uur a.s. kunt u vragen stellen over het plan via: oudehaven@hsb-bouw.nl. Een overzicht met alle vragen en antwoorden wordt daarna op de projectwebsite geplaatst. Wilt u op de hoogte blijven over de laatste ontwikkelingen? Meld u zich dan aan voor de nieuwsbrief van HSB-bouw: oudehavenodijk.nl/interesse

Verkoop woningen

Nadat de omgevingsvergunning is ingediend zullen de 15 koopwoningen in de verkoop gaan. Dat is waarschijnlijk rond het einde van dit jaar. Het zijn 5 rijwoningen, 6 twee-onder-één-kap woningen en 4 vrijstaande woningen. Voor alle informatie over de verkoop verwijzen wij u naar de website www.oudehavenodijk.nl. Hier staat alle beschikbare informatie en kunnen geïnteresseerden voor een koopwoning zich aanmelden. De sociale huurwoningen worden een aantal maanden na de start van de bouw aangeboden via www.woningnetregioutrecht.nl.

Naar overzicht