Nieuwbouwplan Oude Haven in Odijk van start

Het voormalige kantoorgebouw van het CNV aan de Oude Haven in Odijk zal worden gesloopt. Op deze vervallen locatie komt een woningbouwplan met 15 koopwoningen en 6 sociale huurwoningen. Het bouwplan past binnen het reeds vastgestelde bestemmingplan. Het fraaie ontwerp van de woningen is geïnspireerd op de jaren 30 architectuur. Aannemer HSB uit Volendam ontwikkelt en bouwt de nieuwe woningen.

Alle informatie over het nieuwbouwplan is te vinden op de projectwebsite www.oudehavenodijk.nl. Op deze website staat onder meer het globale tijdspad. Direct na de zomervakantie zal HSB het voorlopige ontwerp aan de direct omwonenden presenteren. Tevens wordt dan  het voorlopige ontwerp ook voor andere belangstellenden op de website geplaatst. Het is mogelijk om hierover tot 14 september 2020 vragen te stellen via een reactieknop op de projectwebsite. Hierna zal een nota met alle vragen en antwoorden op de website worden geplaatst. U kunt zich aanmelden voor een nieuwsbrief om op hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

De 15 koopwoningen zullen naar verwachting rond het einde van dit jaar in de verkoop gaan. Deze koopwoningen bestaan uit 5 rijwoningen, 6 twee-onder-één-kap woningen en 4 vrijstaande woningen. Voor alle informatie over de verkoop verwijzen wij u naar de website www.oudehavenodijk.nl. Hier staat alle beschikbare informatie en kunnen geïnteresseerden voor een koopwoning zich aanmelden. De sociale huurwoningen worden een aantal maanden na de start van de bouw aangeboden via www.woningnetregioutrecht.nl.

Naar overzicht