Mobiele werkplaats en nieuwe website Kersenweide

Logo kersenweideodijk.nl
Logo kersenweideodijk.nl

Samen met betrokken inwoners van Odijk ontdekken we de toekomstige Kersenweide op bijzondere wijze. We organiseren drie workshops over de geschiedenis, het heden én de mogelijke toekomst van het gebied Kersenweide.

Mobiele Werkplaats

De mobiele Werkplaats Kersenweide reist met ons mee. De Werkplaats is speciaal ontworpen om de bijzondere verhalen te verzamelen van de makers van Odijk. Kom ook kijken, proeven en luisteren, midden tussen de maisvelden en historische boomgaarden van het gebied.

De workshops vinden plaats op 12, 18 en 25 september. De workshops zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar met uitzondering van de workshop op 12 september, die is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar. Meedoen is gratis.

Gemeente Bunnik heeft samen met betrokken Odijkers het programma ontwikkeld met als doel verhalen te verzamelen om de toekomstige Kersenweide te verbinden met de geschiedenis van de streek en de huidige Odijk. Zo werken we samen toe naar een warm welkom voor de nieuwe wijk en haar inwoners.

Nieuw: website Kersenweide Odijk

Meer informatie vindt u op de vandaag gelanceerde website Kersenweide Odijk. Op www.kersenweideodijk.nl vindt u het laatste nieuws, de stelling van de maand, de planning, achtergronddocumenten en meer informatie over archeologie in het gebied. En natuurlijk het programma van de workshops in september. Aanmelden voor de workshops kan op de nieuwe website: https://kersenweideodijk.nl/werkplaats

Naar overzicht