Meedenken over Bunnik 2040

De gemeente Bunnik werkt aan de omgevingsvisie. Een krachtig en verbindend toekomstverhaal voor de lange termijn, tot 2040 over de leefomgeving. Wil jij samen met anderen van gedachten wisselen over de leefomgeving? Kijk je met een frisse blik naar de toekomst en zet je graag een stip op de horizon? Meld je dan voor vrijdag 15 januari a.s. aan voor de Denktank Bunnik 2040 via deze link.

Drie bijeenkomsten in 2021

Deelnemers van de Denktank Bunnik 2040 gaan in 2021 drie keer in gesprek met elkaar en met andere (maatschappelijke) organisaties die werken aan de leefomgeving van Bunnik. De eerste bijeenkomst is op woensdagavond 27 januari 2021.We benutten de kennis en ervaring van de deelnemers om inzichten te delen en  input te geven voor de Omgevingsvisie van de gemeente Bunnik.

Selectie

Voor de Denktank Bunnik 2040 is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Bij teveel aanmeldingen maken we een selectie met als doel een gemêleerde groep en een goede afspiegeling van inwoners van de gemeente Bunnik te hebben. Je ontvangt uiterlijk woensdag 20 januari bericht of je geselecteerd bent voor de Denktank.

Blijf op de hoogte!

Meer informatie over de omgevingsvisie vind je op onze website.

Naar overzicht