Leer meer over uitdagingen met criminaliteit in ons buitengebied

Het buitengebied, met zijn uitgestrekte landschappen en landelijke charme, biedt vele kansen voor ondernemers. Helaas is het ook een omgeving die kwetsbaar is voor criminaliteit. Heeft u zich ooit afgevraagd waarom? Deze vraag en meer worden op 30 mei beantwoord tijdens een bijeenkomst over het buitengebied.

Tijdens deze bijeenkomst kunt u in gesprek met (andere) agrariƫrs, de gemeente, de wijkagent, de brandweer, de vertrouwenspersoon van LTO Noord en PVO Midden-Nederland. Maak kennis met hun en voer het gesprek! De bijeenkomst is vooral gericht op ondernemers uit het buitengebied.

Details en programma

De bijeenkomst vindt plaats op 30 mei en duurt van 19.00 uur tot ongeveer 21.30 uur. Om 19:00 start de inloop met koffie/thee en wat lekkers. Daarna begint om 19:30 uur het programma met interactieve sessies, gegeven door politie en LTO-Noord, die gaan over bewust en weerbaar worden op het gebied van criminaliteit in het buitengebied. Daarna is er de mogelijkheid om vanaf 21:00 uur na te praten en een rondleiding te volgen.

De bijeenkomst vindt plaats bij Fruitteeltbedrijf J.C. Vernooij Werkhoven B.V. (Herenstraat 79a in Werkhoven). U hoeft niet te betalen om te komen. Het is wel fijn als u zich van tevoren aanmeldt.

Aanmelden

Het is fijn om te weten hoeveel mensen er komen. Wilt u zich daarom aanmelden als u wilt komen? Dit kan via dit formulier of door te mailen naar ondermijning@bunnik.nl