Kindernoodopvang in de gemeente Bunnik

Datum: 20 maart 2020

De regering heeft besloten dat alle scholen en kinderopvangorganisaties t/m 6 april gesloten blijven om zo de piek in de verspreiding van het Coronavirus af te vlakken. Bent u en/of uw partner werkzaam in een cruciaal beroep , woont u in de gemeente Bunnik en heeft u opvang voor uw kinderen nodig? Dan kunt u via de gemeente Bunnik noodkinderopvang aanvragen.

Wij gaan ervan uit, dat u eerst zelf een oplossing zoekt voor de opvang van uw kinderen. Dat kan bijvoorbeeld opvang zijn bij buren, familie  of vrienden. Lukt dat niet dan kunt u er voor kiezen om uw kind(eren) tijdens uw werktijden onder te brengen bij de nood (kinder)opvang. Ook als uw partner niet een cruciaal beroep uitoefent en het lukt niet om zelf opvang te organiseren dan kunt u noodopvang aanvragen. Er is nu nood (kinder)opvang in Bunnik de Kersentuin, Odijk en Werkhoven. We kunnen niet garanderen dat uw kind bij zijn/haar vaste leidster of locatie wordt geplaatst. Als het echt noodzakelijk is dan kan er ook voor avond- en/of weekendopvang voor kinderen tot 14 jaar gezorgd worden. Kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar worden opgevangen bij een kinderopvanglocatie. Kinderen van 4-12 jaar worden onder schooltijd opgevangen in de aangewezen schoollocatie en na schooltijd bij de BSO.

Voorwaarden voor noodopvang

  • Beide ouders/verzorgers werken in  een cruciaal beroep en er is geen opvang in eigen kring mogelijk
  • Een ouder/verzorger werkt in een cruciaal beroep en er is geen opvang in de eigen kring mogelijk
  • Kinderen zijn gezond. Ze hebben geen koorts en/of keelpijn en ze hoesten niet

Aanvragen

Voldoet u aan de voorwaarden om in aanmerking te komen voor de noodopvang?
Vul dan het formulier in: Aanvraag noodopvang cruciale beroepen

Wij controleren uw aanvraag. Klopt de aanvraag? Dan keuren wij de aanvraag goed en delen wij uw gegevens met de contactpersoon van de noodopvanglocatie. U ontvangt vervolgens van hem/ haar  informatie en een uitnodiging voor de noodopvang van uw kind(eren).

Vragen over de aanvraag van noodopvang?
Stuur een mail naar: post@bunnik.nl onder vermelding van ‘noodopvang’.

Bunnik.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten