Kerstbomeninzameling

Datum: 24 december 2019

RMN (Reinigingsbedrijf Midden Nederland) haalt in januari 2020 kerstbomen op. U kunt in het inzamelschema zien  wanneer RMN langskomt of in de gratis RMN-app.
Alle versiering, verlichting, slingers en ornamenten moeten uit de kerstboom verwijderd zijn. De boom mag aan de onderkant geen kluit, kruis, pot, bak, of standaard meer hebben. De kerstboom mag maximaal 2.5 meter hoog zijn. Kerstbomen groter dan de maximale lengte neemt RMN niet mee.

Woont u in een laagbouwwoning, dan kunt u op de ophaaldag de kerstboom vóór 7.30 uur neerleggen op de plek waar u normaal gesproken de container (kliko) aanbiedt. Als u in hoogbouw woont en gebruik maakt van een verzamelcontainer, dan kunt u de kerstboom op de ophaaldag vóór 7.30 uur op de stoep neerleggen op 5 meter afstand van de verzamelcontainer.
RMN haalt alleen echte kerstbomen op. Kunstbomen en andere bomen dient u zelf in te leveren bij het recyclingstation. Voor het vervoeren van de overige bomen kunt u op afspraak een aanhangwagen lenen van het dichtstbijzijnde recyclingstation.

Bunnik.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten