Inzamelschema afval 2020

Datum: 5 februari 2020

De afvalinzameldagen 2020 voor uw containers aan de straat kunt u bekijken via de website van de RMN of via de RMN-app (zie verder). Na het invoeren van postcode en huisnummer ziet u dan direct de eerstvolgende ophaaldagen voor het betreffende adres. Daarnaast kunt u via https://inzamelschema.rmn.nl de afvalkalender importeren in uw eigen Outlookagenda of een jaaroverzicht als PDF downloaden om eventueel printen.

Afvalkalender 2020 (website)
>> klik voor uw inzamelschema op deze link naar de pagina van de RMN

Afvalkalender 2020 (RMN-app voor smartphone)
>>
de RMN-app kunt u downloaden voor Android of voor Iphone/Ipad.

Wilt u een melding ontvangen op dagen dat een container aan de weg moet? Dit kan gratis via de RMN-app. In de app is te zien wanneer de eerstvolgende ophaaldagen zijn voor groente-, fruit- en tuinafval (GFT), plastic verpakkingsmateriaal, metaal (blik) en drankenkartons (PMD), papier en restafval. Als u het wilt, kunt u zich aanmelden voor een herinneringsbericht. U ontvangt dan een melding wanneer welke container (kliko) aan de weg moet. In de app vindt u bovendien snel alle praktische informatie die u nodig heeft, zoals de openingstijden van het recyclingstation en kunt u opzoeken welk afval waar hoort.

Recyclingstation Bunnik (Gemeentewerf Bunnik)
Als u zelf afval te vervoeren heeft, kijk dan voor meer informatie over het Recyclingstation Bunnik. U heeft een afvalpas nodig om de gemeentewerf te bezoeken.

Afwijkende ophaal- of openingstijden RMN in december 2019

Bunnik.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten