Inzamelschema afval 2020

Datum: 29 november 2019

De afvalinzameldagen 2020 voor uw containers aan de straat kunt u bekijken via de website van de RMN of via de RMN-app (zie verder). Na het invoeren van postcode en huisnummer ziet u dan direct de eerstvolgende ophaaldagen voor het betreffende adres. Daarnaast kunt u via https://inzamelschema.rmn.nl de afvalkalender importeren in uw eigen Outlookagenda of een jaaroverzicht als PDF downloaden om eventueel printen.

Afvalkalender 2020 (website)
>> klik voor uw inzamelschema op deze link naar de pagina van de RMN

Afvalkalender 2020 (RMN-app voor smartphone)
>>
de RMN-app kunt u downloaden voor Android of voor Iphone/Ipad.

Wilt u een melding ontvangen op dagen dat een container aan de weg moet? Dit kan gratis via de RMN-app. In de app is te zien wanneer de eerstvolgende ophaaldagen zijn voor groente-, fruit- en tuinafval (GFT), plastic verpakkingsmateriaal, metaal (blik) en drankenkartons (PMD), papier en restafval. Als u het wilt, kunt u zich aanmelden voor een herinneringsbericht. U ontvangt dan een melding wanneer welke container (kliko) aan de weg moet. In de app vindt u bovendien snel alle praktische informatie die u nodig heeft, zoals de openingstijden van het recyclingstation en kunt u opzoeken welk afval waar hoort.

Recyclingstation Bunnik (Gemeentewerf Bunnik)
Als u zelf afval te vervoeren heeft, kijk dan voor meer informatie over het Recyclingstation Bunnik. U heeft een afvalpas nodig om de gemeentewerf te bezoeken.

Kerstbomen inzameling RMN
Kerstbomen worden in Bunnik opgehaald in de tweede week van januari 2020, aanbieden voor 7.30 uur. Bekijk de meest actuele planning.

Afwijkende ophaal- of openingstijden RMN in december 2019

Bunnik.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten