Inzamelschema 2019: op 1 december beschikbaar

Datum: 14 november 2018

Vanaf 1 december 2018 is het inzamelschema voor 2019 van het RMN beschikbaar. Ga naar de website van het RMN of gebruik de gratis RMN-app om te zien wanneer RMN het afval bij u ophaalt.

Website

U kunt het inzamelschema voor 2019 vanaf 1 december inzien op de website van het RMN. Als u uw postcode en huisnummer invoert, ziet u wanneer welk afval bij u wordt opgehaald. U kunt het inzamelschema ook importeren in uw eigen Outlookagenda of een jaaroverzicht als PDF downloaden en printen.

RMN-app

Als u de gratis RMN-app installeert op uw smartphone ziet u wanneer welk afval bij u wordt opgehaald. U kunt zich ook aanmelden voor een herinneringsbericht voor welke container u op een bepaalde dag aan de weg moet zetten. In de RMN-app vindt u bovendien snel alle praktische informatie over afval, zoals de openingstijden van het recyclingstation en welk afval waar hoort.

Papieren versie

U kunt een papieren versie van het inzamelschema 2019 telefonisch aanvragen bij de afdeling Publiekscontacten van RMN, op werkdagen bereikbaar tussen 8.30 en 16.30 uur op tel: 0900 – 603 92 22.

Bunnik.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten