Inschrijving voor huurwoningen Rhijnhaeghe van start

Impressie huurwoningen Rhijnhaeghe

Aan de J.F. Kennedylaan in Bunnik op de plek van het voormalige kantorenpand Rhijnhaeghe worden woningen gebouwd. Er komen in totaal 91 appartementen en woningen, waaronder 27 sociale huurappartementen met hedendaags comfort van LEKSTEDEwonen.

Vanaf dinsdag 19 januari kan worden ingeschreven op deze huurwoningen. Bij toewijzing van een aantal appartementen krijgen jongeren t/m 29 jaar en inwoners van de gemeente Bunnik voorrang. De oplevering van de sociale huurwoningen wordt in het najaar van 2021 verwacht.

De twee- en driekamerappartementen hebben een tuin of balkon en woonoppervlakten tot en met 65 vierkante meter. Er zijn vier typen appartementen en de huurprijzen zijn vanaf € 633 per maand (exclusief servicekosten). Half januari is alle verhuurinformatie beschikbaar, zoals de verhuurbrochure, huurprijzen en toewijzingsvoorwaarden. Deze informatie is beschikbaar zijn bij LEKSTEDEwonen. Om op de appartementen te kunnen reageren moet u ingeschreven staan als woningzoekende bij Woningnet.

Meer informatie over het totale project staat op de projectpagina.

Naar overzicht