Huisvestingssubsidie Stichting Muziekonderwijs Bunnik loopt af

Datum: 9 juli 2019

De gemeente Bunnik heeft besloten om met ingang van het nieuwe huurcontract op 1 januari 2020 van de MFA in Bunnik de huisvestingssubsidie aan de Stichting Muziekonderwijs Bunnik te stoppen. De activiteitensubsidie die de gemeente verstrekt aan de muziekschool blijft gewoon doorgaan. 

De gemeente beseft dat bericht van het vervallen van de huisvestingssubsidie veel doet met de inwoners van onze gemeente. Muziekonderwijs is belangrijk voor de inwoners en daarom blijft de activiteitensubsidie hetzelfde.

De muziekschool huurt de ruimtes in de MFA nu fulltime. De muziekschool gebruikt de meeste ruimtes voor muzieklessen na schooltijd tot 20 uur in de avond. Veel ruimtes worden overdag zodoende niet gebruikt. De MFA is bedoeld als multifunctionele accommodatie waar iedereen plezier van kan hebben. Ook ander organisaties en initiatiefnemers kunnen gebruik maken van de ruimtes. Dat betekent dat gemeente en de stichting met elkaar in gesprek gaan over de invulling van de huur van de ruimtes vanaf 2020 en verder.

Bunnik.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten