Gewijzigde ophaaldagen afval rond de feestdagen

Datum: 1 april 2020

Op Tweede Paasdag (13 april), Koningsdag (27 april) en Bevrijdingsdag (5 mei) is Reinigingsbedrijf Midden Nederland (RMN) gesloten en vindt er geen inzameling van huishoudelijk afval plaats. Ook de recyclingstations zijn tijdens deze feestdagen gesloten. De inhaaldagen kunt u terugvinden in de gratis RMN-app of via de website .

Paasweekend
Op Goede Vrijdag (10 april) zijn de recyclingstations open volgens de gebruikelijke openingstijden. De medewerkers van RMN legen deze dag de container(s) zoals vermeld op het (digitale) inzamelschema.
Tweede Paasdag (13 april) zijn de recyclingstations dicht en leegt RMN geen containers. De container(s) die RMN normaal gesproken op deze maandag leegt, staan nu op een andere dag ingepland. Deze inhaaldag kan zowel voor als na het paasweekend zijn en vindt u in de RMN app en op het inzamelschema op de website van RMN. De container moet op de inhaaldag vóór 7.30 uur aan de weg staan.

Koningsdag
Op Koningsdag (maandag 27 april) zijn de recyclingstations dicht en leegt RMN geen containers. De container(s) die RMN normaal gesproken op deze dag leegt, staan nu op een andere dag ingepland. Deze inhaaldag kan zowel voor als na Koningsdag zijn en is te vinden in de RMN app en op het inzamelschema op de website van RMN  De container moet op de inhaaldag vóór 7.30 uur aan de weg staan.

Bevrijdingsdag

Op Bevrijdingsdag (dinsdag 5 mei zijn de recyclingstations dicht en leegt RMN geen containers. De container(s) die RMN normaal gesproken op deze dag leegt, staan nu op een andere dag ingepland. Deze inhaaldag kan zowel voor als na Bevrijdingsdag zijn en is te vinden in de RMN app en op op het inzamelschema op de website van RMN  De container moet op de inhaaldag vóór 7.30 uur aan de weg staan.

Voorbehoud
Wegens de maatregelen met betrekking tot het Coronavirus zijn alle (inzamel)activiteiten onder voorbehoud van wijzigingen. Voor meer informatie en het laatste nieuws kunt u terecht op www.rmn.nl.

Bunnik.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten