Doet u al mee met IkPas?

Met IkPas daagt u zichzelf uit om een maand lang geen alcohol te drinken. Zo staat u stil bij uw alcoholverbruik en de positieve effecten van een tijdje stoppen of minderen. Veel deelnemers ervaren lichamelijke voordelen. Zo voelt 62% zich bijvoorbeeld fysiek fitter, slaapt 55% beter en verliest 32% gewicht. Behalve fysiek heeft u ook mentaal profijt van geen alcohol drinken. 62% van de deelnemers ervaart dit. Meer dan 11.000 mensen gaan de uitdaging al aan, waaronder wethouder Onno James.

IkPas helpt

Succesvol pauzeren kan een uitdaging zijn. Met uw aanmelding bij IkPas ontvangt u tips, artikelen, recepten en badges die u helpen en stimuleren om in de maand januari geen alcohol te drinken. IkPas vraagt u niet om nooit meer alcohol te drinken, maar om uw alcoholgebruik op pauze te zetten.  

Pauzeren kan het hele jaar door

Is januari niet uw moment en last u liever later een alcoholpauze in? Pauzeren kan het hele jaar door. Maak een eigen challenge aan of doe mee met een van de vele geplande challenges van IkPas. Het staat iedereen vrij om te kiezen welke pauzeperiode het beste uitkomt.