Coronatoegangsbewijs voor mensenrechtenlezing

Op dinsdagavond 21 september is de jaarlijkse openbare bijeenkomst van de Coalitie voor de Mensenrechten in het gemeentehuis in Odijk. Het thema is “Klimaatbeleid, Mensenrechten en de Nederlandse Grondwet”.

In verband met de geldende coronamaatregelen werken we met coronatoegangsbewijzen. Dat betekent dat u uitsluitend naar binnen kunt als u zo’n bewijs heeft. Een coronatoegangsbewijs is een negatieve testuitslag óf een vaccinatiebewijs óf een bewijs dat u bent hersteld van corona.

Hoe u een coronatoegangsbewijs kunt krijgen, leest u op:
https://coronacheck.nl/nl/

De bijeenkomst is op 21 september van 19:30 tot 21:30 uur in het gemeentehuis, Singelpark 1, 3984 NC Odijk. Prof. Dr. Bas de Gaay Fortman, honorair hoogleraar Mensenrechten aan de Universiteit van Utrecht, verzorgt tijdens de bijeenkomst de mensenrechtenlezing.

Omdat wij graag willen weten hoeveel mensen wij op deze bijeenkomst kunnen verwachten, verzoeken we u om zich vooraf aan te melden. Uw gegevens worden daarna direct verwijderd. Bent u van plan om te komen, laat het ons dan weten via mensenrechten@bunnik.nl. Wilt u in uw e-mail ook aangeven met hoeveel personen u komt?

Naar overzicht