Contactgegevens gemeente buiten kantooruren

Het komt wel eens voor dat u de gemeente buiten de openingstijden nodig heeft. Bijvoorbeeld bij een dringende melding van een storing of als u dringend hulp nodig heeft. Ook dan willen we u zo goed mogelijk te helpen.

U kunt de gemeente bellen van maandag tot en met donderdag van 08.30 - 17.00 uur en op vrijdag van 8.30 - 12.30 uur via telefoonnummer 030 659 48 48. Buiten die uren helpt onderstaande informatie u om toch in contact te komen met iemand die u kan helpen.

Melden van een storing

Belt u naar ons telefoonnummer buiten kantoortijden, dan toetst u via een kiesmenu een 9 in om een melding te maken. U komt dan bij Antwoordservice Nederland B.V. uit, ook te bereiken op 070-3702361

Let op: dit geldt alleen voor dringende meldingen zoals storingen aan belangrijke verkeerslichten, defecte pompen, gemalen en buitenriolering, ernstige schade aan wegdek, stormschade in het openbaar gebied, een gesprongen waterleiding of gasleiding.

Spoedgevallen bij kindermishandeling en huiselijk geweld

Buiten kantoortijden belt u voor spoedgevallen bij kindermishandeling en huiselijk geweld met Veilig Thuis via 0800 - 2000.

Naar overzicht