Afval inzameldagen in 2021

Vanaf dinsdag 1 december kunt u de inzameldagen voor 2021 te bekijken via inzamelschema van RMN, of via de gratis RMN-app. Na het invoeren van uw postcode en huisnummer ziet u dan direct de eerstvolgende ophaaldagen voor uw adres. U kunt het digitale inzamelschema 2021 ook in uw eigen (outlook)agenda importeren.

RMN app; altijd direct op de hoogte

De app met het inzamelschema is vernieuwd en extra beveiligd. In de app ziet u direct wanneer de eerstvolgende ophaaldagen zijn en is het nog makkelijker en beter op te zoeken waar welk afval hoort. Als u instelt dat u via de app berichten wilt ontvangen, dan kan RMN u snel informeren over allerlei onderwerpen rondom het ophalen van uw afval. Denk aan een reminder wanneer de container(s) aan de weg moet staan, wijzigingen van ophaaldagen of berichtgeving over bijzonderheden door bijvoorbeeld het coronavirus.

U vindt de app in de App Store (iOS) en in Google Play (Android) door te zoeken op RMN-app.

Inzamelkalender van papier

Heeft u liever een papieren overzicht? Dan kunt u het overzicht printen of u kunt een papieren exemplaar aanvragen. In de Nieuwsbode van woensdag 4 november 2020 vindt u daarvoor een bon. Ook kunt u een papieren versie aanvragen via de website van RMN. Doe dit vóór 26 november 2020. Het papieren inzamelschema stuurt RMN dan eind december op.

Wanneer er in de loop van 2021 iets wijzigt in de ophaaldagen, dan bent u daar (met een papieren kalender) niet direct van op de hoogte, maar RMN publiceert deze informatie in ’t Groentje, op de RMN-website en op onze eigen gemeentewebsite (bunnik.nl).

Naar overzicht