29-11-19

Werkzaamheden Oranjebuurt

Sinds 21 oktober 2019 wordt gewerkt aan het vervangen van de huidige gas- en waterleidingen en elektriciteitskabels in de Oranjebuurt. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door Van Den Heuvel aannemingsbedrijf B.V in opdracht van de energienetbeheerders Stedin en Vitens.

Deze vervanging wordt gedaan omdat de huidige gas- en waterleidingen en elektriciteitskabels zijn verouderd. Met deze nieuwe leidingen beschikt de buurt, ook in de toekomst, veilig en continu over energie en vermindert de kans op storingen aanzienlijk.

Bewoners en belanghebbenden worden door de netbeheerders geïnformeerd door middel van een brief. Daarin wordt aangegeven wat er wanneer gaat gebeuren en wat dit voor hen betekent.

Vragen over werkzaamheden Oranjebuurt Bunnik

Alle vragen kunnen worden gesteld aan de monteurs die in de buurt aan het werk gaan. Als u nu al vragen heeft over deze werkzaamheden, neem dan contact op met René van den Berg, uitvoerder bij Van den Heuvel aannemingsbedrijf B.V. via tel. 06-11322101 of e-mail: r.v.d.berg@heuvelheesch.nl.

Op de website www.waterstoring.nl vindt u actuele informatie over het vervangen van de bestaande waterleidingen en de werkzaamheden. Voor vragen over de werkzaamheden van Vitens, kunt u contact opnemen via hun algemene telefoonnummer 0800-0359.

(klik op de plattegrond voor het volledige overzicht)

Bunnik.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten