09-04-19

Onderhoud fietsbruggetje Bunnik

In de meivakantie (29 april t/m 5 mei) wordt in Bunnik onderhoud gepleegd aan het fietsbruggetje over de Kromme Rijn. Het gaat hier om het fietsbruggetje dat in het verlengde van de Dorpsstraat-Tolhuislaan ligt. Dit is doorgaans een drukke fietsroute van en naar Zeist. Het bruggetje wordt tijdens deze werkzaamheden niet afgesloten, maar het fiets- en bromverkeer zal natuurlijk wel enige hinder ondervinden omdat hier de asfalt-laag per rijrichting wordt vervangen. Er zal steeds een van de rijrichtingen open blijven voor het verkeer.

Hinder

Ons verzoek is om tijdens deze periode rekening met elkaar te houden en de verkeersaanwijzingen van de lokale uitvoerder Damsteegt goed op te volgen. Wij verwachten dat er tijdens de meivakantie minder verkeer is, maar mocht u toch te veel last van deze werkzaamheden ondervinden dan kunt u natuurlijk ook via de Sportlaan van en naar Zeist fietsen.

De verwachting is dat de werkzaamheden twee volle dagen zullen beslaan: een dag voor het schoonspuiten en een dag om de nieuwe slijtlaag te zetten.

Deze werkzaamheden kunnen alleen worden uitgevoerd als het weer het toelaat. Bij veel regen of extreme hitte zal de uitvoering opgeschort worden.

Bunnik.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten