Help pagina

Op deze pagina vindt u uitleg over een aantal functionaliteiten van de website van de gemeente Bunnik. Ook staat op deze pagina uitleg over het gebruik van persoonsgegevens.

Browsers

De website van de gemeente Bunnik is geschikt voor alle moderne internetbrowsers, zoals Google ChromeMozilla Firefox en Microsoft Internet Explorer. Wij raden u aan uw internetbrowser altijd actueel te houden door de laatste versies te installeren.

Downloads

Op onze website worden documenten als download aangeboden. De meeste documenten zijn zogenoemde PDF-documenten. Als u deze documenten niet kunt bekijken, dan heeft u waarschijnlijk geen PDF-lezer op u computer ge├»nstalleerd. Om deze bestanden te lezen, zult u gebruik moeten maken van het programma Adobe Reader. U kunt deze reader gratis downloaden van de website van Adobe Acrobat Reader: http://get.adobe.com/nl/reader.

Pagina afdrukken

U kunt elke afzonderlijke pagina direct afdrukken met behulp van het print icoon. Dit icoon staat op elke pagina bovenin aan de rechterkant.

Slechtzienden

De website voor de gemeente Bunnik heeft speciale functies voor slechtzienden. Voor slechtzienden is er een mogelijkheid om het lettertype op de website te vergroten. U kunt de tekst vergroten en verkleinen door het plus- en minteken, in combinatie met de "control-toets", van uw toetsenbord te gebruiken.

Voorlezen

De website is voorzien van een voorleesfunctie. Bovenaan iedere pagina treft u een link aan naar een voorleesdienst, die de betreffende pagina aan u voorleest. Meer informatie kunt u vinden op de website van Readspeaker.

Sitemap

De sitemap geeft een totaaloverzicht van de website in de vorm van een boomstructuur.

Onjuiste informatie op de website

De gemeente Bunnik is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden. Mocht u toch een document of pagina tegenkomen waarvan u denkt dat deze onjuiste of verouderde informatie bevat, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. U kunt reageren via het contactformulier.

Bunnik.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten