Adviesgesprek energiebesparing

Het verminderen van het energiegebruik van uw woning kan een flinke klus zijn. Er zijn zoveel mogelijkheden, wat is voor u de beste aanpak? Het kan fijn zijn om een oriënterend gesprek te hebben met inwoners die hier ervaring mee hebben. Mede inwoners die niet gebonden zijn aan een bedrijf, maar vrijwilligers uit onze gemeente die daarvoor enkele cursussen gevolgd hebben: onze energieambassadeurs.

U kunt met de ambassadeurs van de Energiecoöperatie Bunnik een gesprek van een half uur hebben. Dit gesprek is voor iedereen gratis.

De gesprekken vinden in 2023 plaats op de volgende dagen en tijden:

  • Op dinsdagen van 18:00-20:00 ontvangen wij u op het Gemeentehuis in Odijk.
  • Op zaterdagen 10:00-12:00 kunt u terecht in de bibliotheek in Bunnik (Camminghalaan 27).

Leg een tijdstip vast

Via deze link of de knop hieronder kunt u een tijdstip vastleggen in de agenda. Ook kunt u alvast uw vragen doorgeven, zodat onze ambassadeurs zich daarop kunnen voorbereiden. 

Leg een tijdstip vast

Mogelijk ook interessant voor u:

Als u een laag inkomen heeft en uw energierekening wilt verlagen, kunt u gratis hulp aan huis krijgen. Eén van onze energiecoaches komt dan bij u thuis langs. Deze coach installeert alvast kleine maatregelen en bespreekt met u wat er nodig is aan klussen of apparaten. Daarbij heeft u recht op een eenmalige vergoeding van €400,- op maatregelen waarmee u bespaart op uw energierekening. Bekijk hier hoe de gemeente Bunnik u kan helpen.

Als u advies aan huis wilt ontvangen over woningisolatie en andere verbetermaatregelen voor uw woning, dan kunt u vragen om een advies van een vrijwilliger van de Energie Coöperatie Bunnik (ECB). Tijdens een bezoek van ca. 1 uur wordt uw huis bekeken en krijgt uw advies over verbeterstappen. Let op: hier zijn kosten aan verbonden. Meer informatie vindt u op de website van ECB.