De toekomst van Bunnik

Een Goed Gesprek - woensdagavond 26 juni

De gemeente Bunnik nodigt alle inwoners, ondernemers, initiatiefnemers en meedenkers uit voor ‘Een Goed Gesprek’. Op deze avond gaan we graag met u in gesprek. Het thema van de avond is #BunnikBouwenVoorElkaar. Hoe zorgen we samen voor een mooie toekomst in de gemeente Bunnik? Hoe kunnen we samenwerken? Wat is hiervoor nodig? Hoe kunnen we elkaar daar bij helpen?

Datum: woensdag 26 juni
Tijd: 19.30 - 21.30 uur
Locatie: Gemeentehuis Bunnik, Singelpark 1, Odijk
Aanmelden: stuur een e-mail naar post@bunnik.nl met uw naam

Programma

U kunt op elk gewenst moment binnen komen lopen. 

19.30- 21.30 uur  Wat is #BunnikBouwenVoorElkaar? Hoe staat er in de Strategische Agenda van Bunnik, Odijk en Werkhoven? Wat zijn de plannen en doelen voor de periode 2018-2022?

In de grote hal van het gemeentehuis gaan medewerkers van de gemeente gaan we graag het gesprek met u aan over bouwen binnen en buiten de dorpen, leefkwaliteit en voorzieningen, recreatie en landschap, het stationsgebied en mobiliteit, duurzaamheid en sociale kracht. Naast de gemeente vindt u ook vertegenwoordigers van Mijlpaal 42 en het Centrum voor Elkaar.

20.00 - 20.30 uur  Presentatie van The Right to Challenge (R2C) – Een beweging die in opkomst is, waarbij inwoners taken van de gemeente overnemen als zij denken dat het anders, beter, slimmer, en/of goedkoper kan.

20.30 - 21.30 uur Workshop ‘Aan een goed raadsbesluit, gaat een goed gesprek vooraf', Wypke Zuidweg, Cor Kool en Winnie Toersen (de gemeenteraad Bunnik). De raad wil graag met u onderzoeken hoe het gesprek met inwoners en ondernemers over de besluitvorming door de gemeenteraad beter kan. Het gaat niet over de politieke voorkeuren en partijprogramma’s, of over de inhoud van een bepaald besluit.

Rondje Bunnik, Werkhoven en Odijk

Tijdens het ‘Rondje Bunnik, Werkhoven en Odijk’ gingen de burgemeester en wethouders de dorpen in om te vragen hoe we de toekomst van de gemeente Bunnik zien. Dit zorgde voor leuke ontmoetingen en interessante gesprekken. (Uitgebreide info onder aan de pagina) Graag gaan we nu verder met u in gesprek om deze toekomst praktischer te maken.

Bunnik.nl maakt gebruik van cookies. Meer informatie Sluiten