Colofon

Over www.bunnik.nl 

www.bunnik.nl is een toegang tot gemeentelijke elektronische informatie van Bunnik. Met behulp van bunnik.nl is het mogelijk snel, eenvoudig en goedkoop de gewenste informatie over de gemeentelijke dienstverlening en de gemeente te vinden. Er wordt uiterste zorg besteed aan de informatie op bunnik.nl. Hierbij staat voorop dat de informatie correct, actueel en voor de gebruiker relevant moet zijn. Toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid blijven hierbij van belang. Daarom staan wij ook open voor opmerkingen of ideeën van uw kant. Heeft u suggesties voor verbeteringen, opmerkingen of komt u fouten of verouderde informatie tegen, dan horen wij dat graag van u via ons contactformulier.

Auteursrechten

De gemeente Bunnik behoudt zich het auteursrecht op de "via bunnik.nl verstrekte informatie" inclusief beeldmerken, logo's en fotomateriaal, uitdrukkelijk voor. Het is niet toegestaan de informatie anders dan voor persoonlijk (niet commercieel) gebruik te verspreiden of te kopiëren zonder schriftelijke toestemming van de gemeente Bunnik. Via ons contactformulier kunt u contact opnemen voor nadere informatie over het gebruik van het materiaal.

Toegankelijkheid / Webrichtlijnen

De gemeente Bunnik wil de toegankelijkheid, uitwisselbaarheid en vindbaarheid van de informatie en diensten die zij via internet aanbiedt, vergroten. Om dit doel te kunnen bereiken, streeft zij ernaar om zich aan de webrichtlijnen te houden. Deze webrichtlijnen zijn door de landelijke overheid ontwikkeld als kwaliteitseis voor overheidswebsites. Meer informatie over deze webrichtlijnen kunt u vinden op www.webrichtlijnen.nl.

Vereniging TYPO3gem

Deze website is gebouwd met het open source Content Management Systeem TYPO3. Bunnik is lid van de vereniging TYPO3gem. Deze vereniging van gemeenten die TYPO3 gebruiken, wil samen optrekken bij het ontwikkelen van nieuwe toepassingen voor gemeentelijke websites. Daarmee wordt tijd en (gemeenschaps)geld bespaard. Zie voor meer informatie www.typo3gem.nl.