Scholen

Omdat er steeds nieuwe informatie is rond de opening van de scholen, adviseren wij u om bij de school van uw kind te informeren naar de actuele stand van zaken.

Noodopvang voor kinderen van ouders in vitale beroepen en kinderen uit kwetsbare gezinnen gaat door. Scholen en BSO’s pakken dit gezamenlijk op en realiseren de noodopvang.

Kinderopvang

Ook de informatie rond de opening van kinderopvang verandert steeds. Wij adviseren u om bij de kinderopvangorganisatie van uw kind te informeren naar de actuele stand van zaken.

Noodopvang

Bent u en/of uw partner werkzaam in een cruciaal beroep, woont u in de gemeente Bunnik en heeft u opvang voor uw kinderen nodig? Dan kunt u via de gemeente Bunnik noodkinderopvang aanvragen.

Voorwaarden voor noodopvang

• Beide ouders/verzorgers werken in  een cruciaal beroep en er is geen opvang in eigen kring mogelijk
  • Een ouder/verzorger werkt in een cruciaal beroep en er is geen opvang in de eigen kring mogelijk
  • Kinderen zijn gezond. Ze hebben geen koorts en/of keelpijn en ze hoesten niet.

Aanvragen

Voldoet u aan de voorwaarden om in aanmerking te komen voor de noodopvang? Vul dan het formulier in: Aanvraag noodopvang cruciale beroepen

Vragen over de aanvraag van noodopvang?

Stuur een mail naar: post@bunnik.nl onder vermelding van ‘noodopvang’.

Leerlingenvervoer

Ook het leerlingenvervoer voor kinderen in het (speciaal) basisonderwijs en speciaal onderwijs is weer gestart.